22.2.15

Adventure time!

Muutama viikkohan tässä on näköjään jo mennyt! Kaiken seikkailun ja kiireen lomalta en kerennyt edes huomaamaan.

Noh, tänään mulla on edessä muutto kämppään jossa loppu ajan asuskelen. Sain paikas läheltä työpaikkaa ja julkista liikennettä. Nyt voi vähän rauhallisemmin mielin jatkaa eloa täällä kun ei tarvitse pelätä joutuvansa kadulle. Tämä päivä meneekin varmaan kokonaan siinä muuttamisessa ja pakkailussa.



Ja taisin vähän napsia kuvia ihanasta säästäkin!  Yllättävän aurinkoista on ollut. Ajattelin että istun koko ajan sateessa, mutta täällä on ollut peräti 2 (?) sadepäivää!

Tässä muutamien viikkojen aikana onkin kerennyt jo vähän seilkailla ja nähdä Lontoota paremmin. Keskustassa oon käynyt useempaa kertaa, mutta pääsen niin myöhään töistä joten kuvia on hankala ottaa. Eilen kävimme myös katsomassa suomalaisen Merimieskirkon, josta löytyy suomalaisia tuotteita (onneksi!). Samalla päädyttiin sitten istuskelemaan sillalle myöhään illalla kun päädyimme eksymään.



Töissä sujuu hyvin, vaikka tässä jouduinkin vapaa päivän ottamaan lääkärikäynnin vuoksi. On nyt sitten täälläkkin lääkäri käynti sitten koettu. Tällä viikolla saapui suomesta iso kasa sample mekkoja jotka laitettiin esille tänne Lontoon showroomiin. Oon myös päässyt kuvailemaan vaatteita someen (sosiaalinen media) ja nyt oon päässytkin jo tekemään ihan kaavoitusta ja sen sellaista. Työpaikalta sain luvan ottaa muutamaa kuvaa tätä blogia varten!


Siinä siis tosiaan vähän showroomia. Showroom ja muutenkin työsali sijaitsee siis pienessä kirkon "tornissa".


Ja loppuun vähän työasuakin!

-Sussu